• Email de confirmare: dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele tale.

• Contact telefonic: vei fi contactat telefonic de catre un agent comercial al firmei noatre pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

• Modalitati de livrare: Produsele comandate se livreaza utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarile se fac atat prin curieri proprii cat si prin firme specializate de curierat
Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 20:00 si Sambata intre orele 10:00 – 16:00.
Tarifele pentru livrarea comenzilor in orasul Constanta sunt gratuite.
Tarifele pentru livrarea comenzilor in afara orasului Constanta si in judetele Galati, Braila, Tulcea, Ialomita si Calarasi sunt urmatoarele:

Pentru comenzi cu greutatea intre 1- 800kg costul transportului este 0.5 lei/km (fara TVA)
Pentru comenzi cu greutatea intre 801-1200kg costul transportului este 0.6 lei/km (fara TVA)
Pentru comenzi cu greutatea intre 1201-3000kg costul transportului este 0.8 lei/km (fara TVA)
Pentru comenzi cu greutatea intre 3001-8500kg costul transportului este 1 leu/km (fara TVA)

• Durata livrarii: Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 2 ore si maxim 15 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi) .

In anumite situatii produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat.