Avem 15 ani de experienta in domeniul distributiei cu materiale de constructii si produse metalurgice.

Inființată in 2006, compania MATION SRL a căpătat o vastă experiență in comerțul cu materiale de construcții și s-a impus în piață cu o gama diversificată de produse metalurgice cum ar fi otelul beton, țeava, profile laminate, tablă, plasă sudată, panouri de gard, sârmă și cuie pentru construcții.

La solicitarea clienților, oferim consultanța în achiziții la produse premium, logistică si suport tehnic gratuit 24 ore din 24, adaptand cererile acestora la solutii optime cu oferte personalizate.

Echipa MATION SRL, oferă seriozitate în muncă, știe calitatea serviciilor prin care se remarcă și livreaza cu promptitudine la solicitarile clienților.

Dupa 10 ani de distributie cu produse metalurgice, în anul 2016 societatea MATION SRL devine producator și se remarcă in piața construcțiilor cu un nou produs in gama sa si anume: oțel beton fasonat. Implicarea in acest segment ne-a facut sa identificam cat mai rapid nevoia de a dezvolta o capacitate de productie de minim 50 de tone zilnic de produse procesate la un schimb de 8 ore și in acest fel pozționându-ne printre principalii producatori.

În viitor ne propunem sa dezvoltăm capacitatile de productie si estimăm o mărire cu cel putin 50 % a cantitatilor de produse procesate dar si a gamei de produse metalurgice pe sectorul de distribuție.